Call Us +359 882025257 +359 885149655 , text us to office@zimber.bg

NAČIN PLAĆANJA

 

Metode plaćanja Kako platiti vašu porudžbinu?

*Bankarski transfer

Ovom opcijom trebate prebaciti potrebni iznos na bankovni račun ZIMBER -TOOLS. Slijedite korake za naručivanje i odaberite "Načini plaćanja", odaberite opciju "Bankovni prenos". Kliknite na „Ispunite nalog“ i pronaći ćete račune na kojima možete izvršiti traženi iznos. Narudžba će biti izvršena nakon primanja uplate.

* ePai.bg

 Plaćanje kreditnom ili debitnom karticom Ako ste vlasnik kreditne ili debitne kartice koju je izdala bugarska ili međunarodna banka, možete platiti sistemom ePai.bg. Odabirom ovog načina plaćanja uputit ćete se na njihovu veb stranicu na kojoj se morate prijaviti kao registrirani član i potvrditi plaćanje. Morate da sledite sve korake da biste se preusmerili na našu veb lokaciju i registrovali porudžbinu. Narudžba će biti izvršena nakon primanja uplate.

* PaiPal plaćanje (PaiPal, kreditna ili debitna kartica)

Pre nego što izvršite uplatu, kontaktirajte nas putem e-maila kako bismo dvostruko proverili dostupnost traženog proizvoda i proverili kurirske cene za narudžbe veće od 200 evra. Ili nam možete direktno poslati uplatu na office@mariam.bg

POVRATAK

Ako kupac želi da vrati nešto što je kupio od nas, mora nas obavestiti da želi otkazati kupovinu na office@zimber.bg ili nas nazvati na + 359882025257.Korisnik ima pravo da vrati naručeni proizvod u roku od 14 dana od dana kupovine, uz fakturu i gotovinu računa. Kupac može primeniti ovo pravilo samo ako je proizvod u stanju zaliha, ono je sačuvano u stanju koje mu je dostavio kurir, ako se nije koristilo, a njegovo pakovanje nije oštećeno tokom otpreme. Kurirski troškovi vraćanja su na teret kupca. Provajder zadržava pravo da primenjuje promene na veb lokaciji u pogledu cena, ponuda i drugih informacija.

Povraćaj novca

Nakon što primimo vaš predmet, mi ćemo ga pregledati i obavestiti vas da smo dobili vaš vraćeni predmet. Odmah ćemo vas obavestiti o statusu povrata novca nakon pregleda predmeta. Ako je vaš povraćaj odobren, pokrenućemo povrat na vašu kreditnu karticu (ili originalni način plaćanja). Kredit ćete dobiti 14 dana, u zavisnosti od pravila izdavaoca vaše kartice.

Dostava povrat

 Bićete odgovorni za plaćanje sopstvenih troškova otpreme za vraćanje predmeta. Troškove slanja ne možete vratiti. Ako dobijete povrat novca, troškovi povratne pošiljke odbit će se od povrata novca.  

Uslovi.

 Da biste iskoristili garanciju proizvoda koji ih imaju, morate nam dostaviti izdati garancijski dokument i kopiju računa. Za proizvode bez garancijskih kartica, potvrda o garanciji služi kao dokaz o garanciji. Garancija važi samo za oštećenja u proizvodnji koja su se pojavila tokom garantnog perioda. Neodgovarajuća eksploatacija, nesposobna upotreba ili modifikacija proizvoda dovodi do otkazivanja garancije. Zahtev za nedostajuće delove ispunjava se samo ako se prijave odmah nakon kupovine. Ako je proizvod kupljen u našoj prodavnici oštećen tokom garantnog perioda, molimo vas da to odmah prijavite. Oštećeni proizvod možete poslati našem predstavniku ili servisnom centru na sledeću adresu: Sofija, Bulevard Evropa 82, putem kurira ili pošte. Troškove slanja pokriva kupac. Proizvod u garanciji mora biti vraćen u originalnom pakovanju, zajedno sa svim dodacima i stvarima kako bi se potencijalno razmenjivalo. Molimo vas da proizvode na način da spakujete tako da se ne oštete tokom transporta. Nismo odgovorni za štetu nastalu zbog otpreme. Vraćeni proizvodi biće pregledani i uzeti u obzir za popravku ili zamenu. Štete nastale neprimerenom eksploatacijom i s tim povezani troškovi garancije su na štetu uzroka.Powered by DigiNET